13


Luksuzno opremljenih apartmana

Apartman A

Apartman A se sastoji se od dvije spavaće sobe (bračne i dvokrevetne), dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonica, kupaonice i balkona. Površina apartmana je cca 60 m2 te zajedno sa balkonom površine 25 m2 pruža maksimalnu udobnost za više osoba. Cijena apartmana uključuje korištenje jedne daljinski upravljane garaže, a na raspolaganju je i parking sa 50-tak mjesta.

Apartman B

Apartman B je dvosobni apartman koji se sastoji od dvije spavaće sobe (jedna soba je bračna dok je druga soba dvokrevetna), dnevnog boravka, kuhinje i kupaonice. Kuhinja je komplet opremljena te uključuje i aparat za filter kavu kao i kod ostalih apartmana. Površina apartmana je cca 60 m2. Uz nadoplatu možete koristiti jednu ili više daljinski upravljanih garaža, a na raspolaganju je i parking sa 50-tak mjesta.

Apartman C

Apartmani C se sastoje od jedne bračne sobe, dnevnog boravka, kuhinje i kupaonice. Dnevni boravak ima dodatna dva ležaja za spavanje. Uz nadoplatu možete koristiti jednu ili više daljinski upravljanih garaža, a na raspolaganju je i parking sa 50-tak mjesta.